Полезни връзки

Поддръжка и сервиз

За ваше улеснение, Смарт колл ЕООД предлага специализирана помощ по телефон и на място.
Услугата е подходяща както за частни лица, така и за фирми, и Интернет клубове - заплаща се минимален месечен абонамент или на място при посещението.

За повече информация се свържете с нас.

 
Начало arrow Партньори и клиенти
Партньори и клиенти
IP телефонна централа за "Софиянет" ЕООД

СофияНет е фирма за комуникационни и информационни решения, базирани на Интернет. Фирмата е със 100% с частно участие и започва работа в средата на 1999г, като предлага високоскоростен Интернет по кабел, посредством VPN конекция и PPPOE протоколи.

IP телефонната централа за "Софиянет" ЕООД им осигурява безплатна телефония между офисите и възможност да предлагат телефонни номера на своите клиенти. Номерационният план е предоставен от Спектър Нет. Изходящите разговори се рутират през Спектър Нет.

 
Хибридна телефонна централа за Община "Симитли"

Хибридната телефонна централа за Община "Симитли" е с платки за 8 аналогови телефонни линии, в която са включени два GSM гейта за връзка с Globul и Mtel. Сървърът изпълнява и функцията на рутер за вътрешната мрежа на общината. Има 50 предварително настроени вътрешни линии с възможност за разширяване. Настроена е да упражнява кредитен контрол за разговорите на служителите.

Телефонната централа е свързана и с доставчик на IP телефония.

 
Хибридна телефонна централа за Онлайн Директ

Хибридна телефонна централа за фирма Онлайн Директ - компанията използва най-съвременните технически и софтуерни решения, позволяващи сигурен и висококачествен интернет достъп с гарантирани параметри и малки времезакъснения, подходящ за интерактивни комуникации с образ и звук.

Телефонната централа е с платки за 12 аналогови телефонни линии, към които са включени и GSM гейтове. Има 50 предварително настроени вътрешни линии с възможност за разширяване. Има свързаност с няколко доставчика на IP телефония.

 

 

3CX Phone System - Software Based VoIP IP PBX / PABX for Windows

Empowered by Sangoma

Новини от joomla-bg.net